Lampe Berger Légende Améthyste giftset incl. 180ml L’Élégante Parisienne

Vorige Artikel 40 van 42 Volgende
€ 45,00 (inclusief 21% btw)
Het artikel is uitverkocht.

De Lampe Berger Légende Améthyste giftset met het 180 ml huisparfum L'Elégante Parisienne is het ideale cadeau voor vrienden, familie of gewoon voor u zelf!


Maison Berger Paris / Lampe Berger Paris viert in 2018 haar 120e verjaardag met de Lampe Berger Légende Améthyste giftset. Om tot dit unieke model te komen, werkte Lampe Berger samen met Dorothéa Renault. Zij is gespecialiseerd in illustraties met Parijs als thema en tekende in enkele elegante en dynamische pennenstreken de illustratie van de Lampe Berger Légende Améthyste Giftset. Hierin bevindt zich de Lampe Berger Légende, een unieke creatie die ontworpen werd door de designer Sylvie de France. Een Lampe Berger die door zijn als een edelsteen met facetten geslepen vorm niet onopgemerkt blijft. Samen met het 180 ml huisparfum L'Elégante Parisienne, een speciaal ontworpen licht parfum met o.a. heerlijke subtiel fruitige noten, is dit een luxe giftset om kennis te maken met Lampe Berger.


Deze Lampe Berger wordt verkocht in een luxe cadeauverpakking met één katalytische brander, één trechter, één sierdop, één afsluitdop en 180 ml huisparfum L'Elégante Parisienne om de 120e verjaardag van Lampe Berger te vieren. Het huisparfum is ook als 500 ml- of 1L navulling voor de Lampe Berger verkrijgbaar en als geurkaars gemaakt van 100% plantaardige was

Specificatie Omschrijving
Volume/Inhoud 370 ML
Hoogte 16 CM
© 2017 - 2021 Boubys | sitemap | rss