De Lampe Berger kent een geschiedenis van 120 jaar. In 1898 werd de luchtreiniger uitgevonden door apothekersassistent Maurice Berger om de lucht van ziekenhuizen te zuiveren. De Lampe Berger heeft door de jaren heen een evolutie doorgemaakt met daarin een variëteit aan stijlen, vormen en materialen. Hedendaags bevat de collectie nog steeds een rijke keuze aan modellen en een uitgebreide selectie aan huisparfums uit zeven geurfamilies.
 

Vandaag de dag omvat de benaming Lampe Berger Paris niet langer de diversiteit aan creaties die het merk weerspiegelt. Naast de Lampe Berger, die uiteraard nog steeds dezelfde functies heeft als waar hij 120 jaar geleden voor is ontwikkeld, zijn nu tevens parfumverspreiders,
geurkaarsen en het autoparfum toegevoegd aan de collectie.

Maison Berger Paris wordt nu de nieuwe unieke plek voor creatie en inspiratie rond de Franse passie voor kunst en parfum voor het interieur. Tussen traditie en moderniteit is Maison Berger Paris een bijzonder merk in de wereld van huisparfums. Een collectie gebaseerd op uitzonderlijke parfums, door meester-parfumeurs gecreëerd in Grasse (Zuid-Frankrijk).

 

© 2017 - 2024 Boubys | sitemap | rss